Beste alumna/alumnus,

Het kalenderjaar 2020 gaat de boeken in als een bijzonder jaar. Het jaar dat het COVID-19 virus de wereld in zijn macht kreeg. Alles was ineens anders. Thuiswerken was het devies, mondkapjes op in het openbaar vervoer en niezen in de elleboog.

Bij Inholland richten we het onderwijs conform de 1,5 meter samenleving en op basis van de richtlijnen van het RIVM in. Dit uit zich in bewegwijzering in het gebouw en de inrichting van lokalen tot maximaal 10 studenten. Waarschijnlijk zijn soortgelijke maatregelen ook bij jou in het bedrijf getroffen en kijk je net als wij uit naar het opstarten van de werkzaamheden of misschien zijn deze al weer als ‘vanouds’.

Wij doen door middel van deze mail een beroep op je! Onze (straks) tweedejaarsstudenten Technische Bedrijfskunde zijn op dit moment heel druk op zoek naar een stageplaats. Aangezien de wereld even stil heeft gestaan en zoveel dingen onzeker zijn, ondervinden onze studenten moeilijkheden bij het vinden van een passende stageplaats. We kunnen je hulp daarbij goed gebruiken!

Je hebt in het nabije of verdere verleden tijdens je opleiding ook verscheidene malen stagegelopen. Je weet dan ook als geen ander wat de stage inhoudt. Heeft je bedrijf of organisatie
ruimte voor een stagiair, dan horen wij dat heel graag. Stuur ons dan een korte omschrijving van de opdracht met de gegevens van de contactpersoon. Deze omschrijving kan je sturen naar het volgende e-mailadres: stageafstuderen.tbk@inholland.nl

We zullen zorgdragen voor de plaatsing van de stagevacature op de digitale leeromgeving en de studenten zullen dan rechtstreek contact opnemen met de contactpersoon.

Namens onze huidige studenten alvast onwijs bedankt voor je medewerking!

Namens de stage en afstudeercommissie.